5 Temmuz 2013 Cuma

PROVOKATÖR AJANLAR CİRİT ATIYOR



Yandaş gazetelerimizin resimli haberlerine bakınca "özrü kabahatinden büyük" görünmüyor mu size de? Haberlere göre; emniyet güçlerimiz eylemciler arasında yabancılar, özellikle de ajanlar tespit etmiş.

Bu doğrudur, eylemcilerin %90'ının yakma yıkmayla, polisle çatışmakla ilgisi yok. Provokatör ajanlar yapıyor. İçinde yabancıları da var, Hükümetin "barış" yaptığı pkk'lılar da, eli silahlı marjinal sol örgütler de. Bu durum elinde, sırtında Türk bayrağıyla inen diğerlerini suçlu yapar mı?

Kadir-i mutlak gibi tepelere çöken devletimiz onları bir günde yakalayıp ayıklayamıyor mu da önüne çıkan liseli çocuklara bile akıl almaz şiddet uyguluyor? "Atmayın, hastamız var" diye evinden bağıran kadını nişan alıp evinin içine gaz bombası atıyor? İyi niyet bunun neresinde? Vatansever Türk polisi diye yeri göğü inletenler Genelkurmay Başkanı "teröristbaşı" diye tutuklandığında parmağını oynattı mı? Bir millet için en utanç verici hadiselerden biri değil midir bu? Her şey tarih olunca mı anlamaya başlayacaksınız? Teröristlere kurşun sıkan Genelkurmay Başkanınız birden teröristbaşı oluyor bunu içinize sindirebiliyorsunuz. Kahraman Türk polisi milletin evine nişan alıp gaz bombası atıyor, bunu da içinize sindiriyorsunuz. Siz neye inandığınızı, neyi savunduğunuzu biliyor musunuz?

YABANCI AJANLAR CİRİT ATIYORMUŞ! PEKİ ÜLKEMİN AJANLARI NEREDE? PKK SAĞ SALİM YUVASINA DÖNSÜN DİYE MİHMANDARLIK YAPIYOR OLABİLİR Mİ?

Ajanlar cirit atıyormuş! Peki kim bunun suçlusu? Devleti yöneten Hükümet mi, yoksa gaz ve cop yiyene kadar parkında efendi efendi kitap okuyan insanlar mı?

1600'lerde bile uçan kuşun kaydının tutulduğu memlekette, Suriye'den gelen insanların ismini cismini kaydetmeden ülkeye sokan kimdir? Kaydetmeye çalışan memura uyarı yapan amirleri kim tayin etmiştir? Uyanın artık; az buz değil, ülkemize giren en az 200 BİN insanın kaydı tutulmamıştır!.. El Kaideyi Kaymakamın makam odasında poz verebilir duruma getiren kimdir? CIA ajanları benim sayemde mi elini kolunu sallaya sallaya geziyor memlekette?

Başbakan bir zamanlar ne güzel söylemişti: "Fırat kenarında koyun kaybolsa sorumlusu bu Hükümettir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder