10 Temmuz 2013 Çarşamba

BAŞINIZA YIKILSIN MESCİTLERİNİZ

Başbakan Erdoğan: "Herkes, halkın tepkisini hesap etmek zorunda".

Beş haftada beş insan öldürülmüş, öldürenlerin hangisi adalete teslim edilmiş? Ölüleri anan insanlara yine polis şiddeti uygulanıyor. Ama adamın kastettiği ne? “Beni eleştirmek için sokağa çıkarsanız adamların sizi öldürebilir; çok da meşru olur.” Valisi de bir türlü devlet adamı olamamış Başbakanından farklı değil, “Kendi arkadaşlarına bile zarar verip 'polis yaptı' süsüne büründürmeye çalışıyorlar” diyecek kadar vicdansız.

Yandaşlar? Yazar çizeri bin takla atıyor. Ama yandaş vatandaşa bakar mısınız, “Mutlaka bu Daha 19 yaşındaki iti öldürülmesinin bir sebebi var kim gibi Sülük Terorist Ethem Köpeği gibi” diyenler var. “19 yaşındaydı ama götü kalkmıştı” diyenler var.


Neymiş, Türkiye’nin büyümesini istemeyen birileri toplumu karıştırmak istiyormuş. Neymiş, provokatörler cirit atıyormuş. Üstelik bütün Ortadoğuyu karıştırmak isteyenler yapıyormuş bunu. Ben de ağzımı bozmak istiyorum: Eşbaşkanın yaydığı kokuyu duymayıp kendi kıçındaki pislikleri görmeyen hem gerizekâlı hem aşağılık olanlara, insanların ölülerine saygı duymayı öğrenemeyen şeref yoksunlarına diyorum ki; o ayakkabıyla girilen camiler başınıza yıkılsın. İnsana saygı duymadan yücelttiğiniz ne kadar beton yapı varsa, tapınak olarak yücelttiğiniz ne kadar Mescid-i Dırar varsa başınıza yıkılsın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder